Okresní přebor, 8. kolo

Okresní přebor, B tým, 8. kolo

8.3.2020

Sareza

FC ComProMiS B - Inter Ostrava - 1:1 (0:0)
Branky: Onderka Vít

Sestava:

Kostas Pelikanudis

Michal Poloch, David Poloch, Petr Horvát, Vojtěch Dvořák

Vít Onderka, Martin Kočner, Lukáš Macík

Průběh:

V prvním zápase jsme se utkali s Interem a byl to tradičně vyrovnaný zápas. My více kombinovali a dostávali jsme se do šancí, které ale končili na brankáři soupeře. Inter měl šance spíš z brejků, ale také je nevyužil. Na obou stranách padla jen jedna branka a utkání tedy skončilo remízou.

FC ComProMiS B - Jiné kafe Ostrava- 12:1 (5:0)
Branky: Onderka Vít 6, Macík Lukáš 2, Poloch Michal Poloch David, Kočner Martin, Dvořák Vojtěch

Průběh:

Ve druhém zápase jsme hráli s Jiné kafe a oproti prvnímu zápasu s tímto soupeřem se nám dařilo hned od počátku proměňovat šance. Skóre postupně hodně narůstalo a nakonec jsme vstřelili dokonce 12 branek a soupeř jednu. Kromě toho jsme my i soupeř další šance zahodili.

FC ComProMiS B - TDK Havířov - 0:3 (0:1)
Branky: -

Průběh:

Ve třetím zápase jsme narazili na v tomto turnaji nejlépe připravený tým. TDK sice remizovalo s Jiné kafe, ale jinak hrálo moc dobře proti Interu i proti nám. Moc prostoru nám nedali a o poločase zaslouženě vedli 1:0. Ve druhém poločase jsme se do šancí dostali, ale žádnou jsme nevyužili a naopak soupeř ještě dvě branky vstřelil a zaslouženě vyhrál.

FC ComProMiS Ostrava, z.s.